28 Mart 2013 Perşembe

Akşama ne pişirsem...


Dün akşam yemekte annemler bizdeydi...Epey düşündüm ne pişirsem...Aklıma buzluktakiler geldi...Yazın közlenip buzluğa atılan kırmızı biber ve patlıcanı buldum...Közleme çoban salatası yaptım...Haşlanmış tavuk vardı bide...Onun eti ve suyunu kullanıp kuru çiçek bamya  (-ki kendisine aşığımdır-) ile Konya'nın meşhur bamya çorbasını yaptım...Pek bi beğenildi...Pilavımda vardı aslında ama bamyanın üzerine pek rağbet görmedi...








notçuk : ben elimde haşlanmış tavuk olduğu için onu kullandım fakat kuşbaşı etle bamya daha güzel oluyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum bırakmanız bizi mutlu eder...

Blog Widget by LinkWithin